Realiseer je ambities met mij,

als businesscoach

Realiseer je ambities met mij, als businesscoach

Met een ervaren business coach voor ondernemers
serieuze meters maken in je bedrijf!

 • Visiegerichte resultaten
 • Businesscoach én vakspecialisten
 • 10+ jaar ondernemerservaring
 • Visiegerichte resultaten
 • Businesscoach én vakspecialisten
 • 10+ jaar ondernemerservaring

Vrijheid, balans én ambitie

Je wil groeien met je bedrijf. Alleen hoe ga je daar komen, zonder dat je vrijwilliger wordt van je bedrijf. Je wil namelijk bewegingsvrijheid, balans én je zakelijke ambities realiseren.

Dat vraagt iets van je ondernemersvaardigheden, de professionaliteit en wendbaarheid van je bedrijf. Om dit op het gewenste niveau te krijgen, is een spiegel én specialistische kennis nodig. En geloof me, je kunt dit als ondernemer niet alleen. Ik heb het zelf lang genoeg geprobeerd. 

Wil jij je zakelijke én privé ambities realiseren?
Dan ben ik je business coach om je te helpen.

Op koers richting de stip op de horizon

Het startpunt is je huidige situatie. De bestemming jouw stip op de horizon. Samen bewegen we heel gericht naar jouw bestemming. Geen standaard coachprogramma waarin onderwerpen op vaste momenten voorbij komen.

Continu de focus op jouw grootste bottleneck in je bedrijf en wat jij als ondernemer nodig hebt. Dit helpt jou als ondernemer om bewust te kiezen en te doen wat je moet doen. Ik help je om jouw weg te vinden, ook als die afwijkend is. Je ervaart als ondernemer persoonlijke en zakelijk groei en ziet jezelf stappen zetten richting je ideaal beeld.

Samen je ambities realiseren

Ik hoor graag jouw verhaal.
 • Koersplan

Dit krijg je

N

Een strategiesessie om de bottlenecks in je organisatie bloot te leggen

N

Concrete verbeteracties uit de strategiesessie, waarmee je aan de slag kan

N

Wekelijks een kort check-in moment en maandelijks een 1-op-1 sessie, gericht op praktische ondersteuning bij uitdagingen en ontwikkeling van leiderschap.

N
1x per 2 maanden een bouwsessie*, waarin we samenwerken aan structurele verbeteringen.
N

Concreet implementatieplan met concrete acties voor de structurele oplossingen en verbeteringen.

*Het aantal en de volgorde van de bouwsessies is afhankelijk van wat de hoogste prioriteit heeft en wat jij als ondernemer nodig hebt.

Bouw sessies

We lopen als ondernemer allemaal tegen dezelfde problemen aan. De volgorde en prioriteit van die problemen wisselen. Afhankelijk van jouw uitdaging trek ik het juiste gereedschap uit mijn rugzak om je te helpen het op te lossen. Soms doe ik dat alleen en soms samen met een vakspecialist.

Net als dat je bij het verbouwen van een huis, heb je voor het verder bouwen aan je onderneming meerdere specialisten nodig. 

Ik ben, als business coach, het best te vergelijken met de aannemer die je inhuurt. De vakspecialisten met een elektricien of installateur. Een bottleneck oplossen in een specifiek vakgebied gebeurt sneller en beter door de vakspecialist. De uitkomst is altijd uniek en passend bij jou.

Thema’s die aan bod komen:

Leiderschap

Bedrijfsidentiteit

Groeistrategie

Ken je doelgroep

Product-market-fit

Innovatie

Verkoopoptimalisatie

Processen

Grip op cijfers

Klantreis

Leadgeneratie

Organisatie

Dit levert het op

 • ZOntwikkeling als ondernemer:

Ontwikkeling op persoonlijk en zakelijk leiderschapsniveau, meer inzicht in eigen handelen en de gevolgen daarvan. We doorbreken samen onbewust belemmerende patronen.

 • ZStevig fundament onder je bedrijf:

Met de bouwsessies tillen we verschillende elementen van je bedrijf naar een hoger niveau. Het aantal en welke zijn afhankelijk van de bottlenecks in je onderneming.

 • ZKennis, inzicht en kunde:

Elke opgeloste bottleneck kun je de volgende keer zelf oplossen. Mijn doel is dat je uiteindelijk zelfstandig koers kunt te houden en verder te ontwikkelen richting je visie.

 • ZVoortdurend in beweging blijven:

Ik geef je focus, concrete, gerichte acties, inspiratie en energie elk gesprek weer. Ook bij tegenslag zet ik je weer in beweging. Maar de sleutel tot succes ben je zelf.

Kennismaken?

Ik hoor graag jouw verhaal.

Over business coach
Bennie de Jong

Na het succesvol opzetten van drie verschillende bedrijven en het aansturen van teams tot 30 mensen, ben ik nu coach voor ondernemers. Met mijn expertise in bedrijfsdynamieken en pioniersgeest help ik ondernemers om te bouwen aan waardegedreven, veerkrachtige bedrijven.

Door mijn snelle evaluatievermogen en focus op concrete stappen zetten in de richting van je visie, ben ik de ondernemerscoach die je helpt om de bewegingsvrijheid en balans te vinden die je zoekt, terwijl ik een inspirerende en motiverende kracht blijf die helder en effectief communiceert. 

Register business coach

Als business coach voor ondernemers ben ik me bewust van mijn eigen kracht, kennis en ervaring én de waarde die ik aan ondernemers kan bieden.

Ik ben niet alleen opgeleid tot Register Businesscoach, maar beschik ik ook over veel praktische hulpmiddelen en een netwerk van kennispartners door aansluiting bij Businesscoach Nederland. Ik ben immers geen specialist in alles. Zo kan ik je bieden waar jij als ondernemer en binnen je bedrijf het meeste aan hebt.

 

Veelgestelde vragen

Ik heb al een slechte ervaring met een coach. Wie zegt dat jij beter bent?

Je bent niet de enige met een slechte ervaring. Meerdere ondernemers willen niet gecoacht worden doordat het hun eerder niets heeft opgeleverd.

Ik baal daar enorm van. Niet, omdat dit mijn doelgroep verkleind. Maar doordat ik ondernemers zie worstelen met vragen en tot stilstand komen net als ik toen. Ik weet uit eigen ervaring wat de toegevoegde waarde is van een goede ondernemerscoach.

Heb je na het kennismakingsgesprek nog steeds je twijfels? Spreek het uit. Dan vinden we samen een oplossing. Let wel op, ook ik ben kritisch richting de klanten die ik aanneem. Denk ik dat ik niet de juiste coach ben voor jou of als ik het gevoel hebt dat je er niet open genoeg voor sta, dan zal ik je dat eerlijk zeggen.

Wat als ik ontevreden ben na de eerste strategiesessie?

Tot nu toe heb ik nog geen ontevreden klanten gehad, maar iemand moet de eerste zijn. Als je ontevreden bent na de strategiesessie dan hoor ik dat graag direct. Dan staan we stil waar de ontevredenheid vandaan komt en kijken we samen een passende oplossing kunnen vinden. Ik heb er alle vertrouwen in dat we daar uit gaan komen. Zo niet, dan laten we het bij die ene strategiesessie.  

Wat als ik ontevreden wordt gedurende het traject?

Ook dan geldt, bespreek het met me. Ben je niet tevreden of had je andere verwachtingen dan hoor ik het graag. Dan kijken we samen waar de ontevredenheid vandaan komt en zoeken we een passende oplossing.

Hoeveel kost zo'n koersplan?

De investering van het koersplan is afhankelijk van de ambitie van jouw visie, de huidige bottlenecks in je organisatie, de aanwezige expertise binnen het bedrijf en in je netwerk, het niveau van je persoonlijk en zakelijk leiderschap en hoe lang je wil samenwerken. Je ontvangt van mij een aanbod op maat.  

Hoe lang duurt zo’n koersplan?

Ik bied over het algemeen met 3, 6 of 12 maanden trajecten aan. Welk traject het beste bij jou past is afhankelijk van de ambitie van jouw visie, de huidige bottlenecks in je organisatie, de aanwezige expertise binnen het bedrijf en in je netwerk, het niveau van je persoonlijk en zakelijk leiderschap en hoe lang je wil samenwerken.

Zijn er garanties aan het eind van het traject?

Nee, het resultaat van het traject is voor 50% afhankelijk van mijn inzet en 50% afhankelijk van jouw inzet. Ik span me voor iedere klant in om maximale waarde te leveren en jou te motiveren om dat ook te doen.

Helderheid en overzicht over zaken die belangrijk zijn, keuzes die je te maken hebt en je puntje op de horizon waar je naar toe wil. Daarnaast een concreet actieplan dat je helpt om de eerste volgende stappen te gaan zetten in de komende 3 maanden.  

Toch nog twijfels of een vraag nog niet beantwoord?
Bel of mail me gerust.

Ik weet genoeg en wil een kennismaking inplannen

Ik hoor graag jouw verhaal.