Zet de volgende stapmet mij als Ondernemerscoach

Met een ervaren ondernemerscoach in één dagdeel dé bottleneck in je bedrijf vinden en komen tot 3-maanden actieplan!

 • Motivatie en positieve energie
 • Concrete en gerichte acties
 • 10+ jaar ervaring als ondernemer
 • Motivatie en positieve energie
 • Concrete en gerichte acties
 • 10+ jaar ervaring als ondernemer

Van chaos en keuzestress…

Je hoofd loopt over van goede ideeën.
Je agenda barst uit zijn voegen door afspraken en werk.
Maar toch lukt het niet.
De balans is weg.
Wat zal je oppakken en wat laat je lopen?
Lastige keuzes.

Je zoekt naar antwoorden. Je wil met je bedrijf vooruit.
Je hebt het gevoel dat jij alleen deze vragen kan beantwoorden. Het is toch jouw bedrijf.

…naar gerichte concrete stappen voorwaarts

Ik voelde me op zulke momenten vaak eenzaam. Ik ging stil staan en deed niks meer. Mijn bedrijf kwam hierdoor in een negatieve spiraal terecht. Dat was niet de beweging die ik voor ogen had.

Ik weet nu dat het niet nodig was. Als ondernemerscoach help ik jou, net als tientallen ondernemers voor jou, om helderheid te creëren en keuzes te maken die passen bij jouw bedrijf. Samen bepalen we concrete en oplossingsgerichte acties die jou met positieve energie in beweging zetten in de richting van je visie. En dat allemaal in één dagdeel.

Deze bedrijven gingen je voor:

Niet meer twijfelen,
maar met vertrouwen vooruit.

Gratis wegrennen bij de kennismaking is toegestaan.

Dit krijg je

Tijdens een strategiesessie van één dagdeel bekijken we naar waar je met je bedrijf naar toe wil en lichten we samen je huidige bedrijf door. Zo ontstaat er helderheid waar op dit moment de grootste bottleneck zit en werk aan de winkel.

 

Ook houden we al je ideeën en activiteiten tegen het licht, zodat jij keuzes kan maken wat wel bijdraagt aan je bedrijf en wat niet. Uiteraard bespreken we ook wat jij als ondernemer nodig hebt om de persoon te zijn die je wil zijn. Dit alles vatten we samen in een concreet 3-maandenactieplan waarmee je aan de slag kan na deze sessie.

Dit levert het op:

Helderheid

Een duidelijk beeld wat je als ondernemer en mens wilt bereiken.

Inzicht

Inzicht over wat bijdraagt, wat niet en wat verbetering nodig heeft.

Passend advies

Passend groeiadvies voor je bedrijf vanuit mijn ondernemerservaring.

Focus

Door keuzes te maken en prioriteiten te stellen komt er focus.

Concreet en gericht actieplan

Een concreet en gericht actieplan, waarmee je aan de slag kan.

Inspiratie en energie

Een berg inspiratie en energie om met vertrouwen in actie te komen.

Zo boek je een strategiesessie

 • Plan een moment in mijn agenda voor een strategiesessie.
 • Ik bel je voor een kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten. Geen klik? De strategiesessie wordt kosteloos geannuleerd.
 • Nadien ontvang je een vragenlijst. Vul deze in voor de sessie. Vervolgens ontvang je gelijk een rapport.
 • Op de dag van de strategiesessie kom je naar de afgesproken locatie. Gemiddeld duurt een strategiesessie tussen 2 en 4 uur. Ik vind het belangrijk om alles te kunnen bespreken.
 • Je gaat naar huis met een concreet actieplan.
 • Na 1 maand bel ik je op om te kijken hoe het gaat.

De investering voor een strategiesessie bedraagt € 995
(excl. btw).

Niet meer twijfelen,
maar weer met vertrouwen vooruit.

Gratis wegrennen bij de kennismaking is toegestaan.

Over ondernemerscoach
Bennie de Jong

Na het succesvol opzetten van drie verschillende bedrijven en het aansturen van teams tot 30 mensen, ben ik nu coach voor ondernemers. Met mijn expertise in bedrijfsdynamieken en pioniersgeest help ik ondernemers om te bouwen aan waardegedreven, veerkrachtige bedrijven.

Door mijn snelle evaluatievermogen en focus op concrete stappen zetten in de richting van je visie, ben ik de ondernemerscoach die je helpt om de bewegingsvrijheid en balans te vinden die je zoekt, terwijl ik een inspirerende en motiverende kracht blijf die helder en effectief communiceert.  

Register Businesscoach

Als business coach voor ondernemers ben ik me bewust van mijn eigen kracht, kennis en ervaring én de waarde die ik aan ondernemers kan bieden. Ik ben niet alleen opgeleid tot Register Businesscoach, maar beschik ik ook over veel praktische hulpmiddelen en een netwerk van kennispartners door aansluiting bij Businesscoach Nederland. Ik ben immers geen specialist in alles. Zo kan ik je bieden waar jij als ondernemer en binnen je bedrijf het meeste aan hebt.


 

Veelgestelde vragen

Ik heb al een slechte ervaring met een coach. Wie zegt dat jij beter bent?

Je bent niet de enige met een slechte ervaring. Meerdere ondernemers willen niet gecoacht worden doordat het hun eerder niets heeft opgeleverd.

Ik baal daar enorm van. Niet, omdat dit mijn doelgroep verkleind. Maar doordat ik ondernemers zie worstelen met vragen en tot stilstand komen net als ik toen. Ik weet uit eigen ervaring wat de toegevoegde waarde is van een goede ondernemerscoach.

Heb je na het kennismakingsgesprek nog steeds je twijfels? Spreek het uit. Dan vinden we samen een oplossing. Let wel op, ook ik ben kritisch richting de klanten die ik aanneem. Denk ik dat ik niet de juiste coach ben voor jou of als ik het gevoel hebt dat je er niet open genoeg voor sta, dan zal ik je dat eerlijk zeggen.

Wat als ik ontevreden ben na de sessie?

Tot nu toe heb ik nog geen ontevreden klanten gehad, maar iemand moet de eerste zijn. Als je ontevreden bent na de sessie dan hoor ik dat graag direct. Dan staan we stil waar de ontevredenheid vandaan komt en kijken we samen een passende oplossing kunnen vinden. Ik heb er alle vertrouwen in dat we daar uit gaan komen.

Wat kost een strategiesessie?

Een strategiesessie kost € 995 (exclusief BTW). Hiervoor ontvang je een businessanalyse, de strategiesessie en vertrek je met een concreet actieplan voor de komende drie maanden.

Hoe werkt zo'n strategiesessie?

Een strategiesessie is gewoon een ontspannen gesprek over jou, je bedrijf en je dromen. Het gaat over wat er goed gaat, waar het vastloopt en wat je frustreert, waar je naar toe wil met je bedrijf en wat je belangrijk vindt in je privéleven. Ik zorg voor helderheid en overzicht. Volgens duiken we in de stap die je nu te zetten hebt, hoe je die kan gaan zetten en wat je daar voor nodig hebt. Daaruit volgt het concrete actieplan.

Wat heb ik aan het eind van zo'n strategiesessie?

Helderheid en overzicht over zaken die belangrijk zijn, keuzes die je maken hebt en je puntje op de horizon waar je naar toe wil. Daarnaast een concreet actieplan dat je helpt om de eerste volgende stappen te gaan zetten in de komende 3 maanden.

Wat als ik behoefte heb aan meer coaching na de strategiesessie?

In de strategiesessie staan we stil hoe je de volgende stappen kan gaan zetten én wat je daar voor nodig hebt. Verschillende ondernemers vinden het prettig om een sparring partner, coach en stok achter de deur te hebben om er voor te zorgen dat zij in staat zijn om het plan uit te voeren, obstakels onderweg op te ruimen en aangemoedigd te worden om zaken die buiten de comfortzone zijn op te pakken. Als dat zo is, maken we daar vervolgafspraken over. Ook als we zien dat je nog meer nodig hebt, kan ik vanuit het netwerk van Businesscoach Nederland de juiste ondersteuning op het juiste moment organiseren om te zorgen dat jij de juiste stappen gaat zetten en dat ze leiden tot het gewenste resultaat.

Is een strategiesessie niet een verkooptool om meer te verkopen?

Eerlijk antwoord, ja en nee. De strategiesessie is goed los aan te schaffen. Voor ondernemers die stappen willen zetten, zelf de juiste kennis en expertise hebben en zichzelf er toe kunnen zetten om ze uit te voeren, zelfs extreem waardevol. Heb je als ondernemer meer nodig? Dan doe ik je zeker een vervolgaanbod, zodat jij de waarde van de sessie ook daadwerkelijk gaat verzilveren.

Zijn er ook garanties?

Er zijn geen garanties. Er is wel een wederzijds commitment. Ik span me in om voor jou maximale waarde te leveren, jij spant je in iets te doen met de inzichten en voert het actieplan uit. Alleen zo verdien jij je investering weer terug.

Toch nog twijfels of een vraag nog niet beantwoord?
Bel of mail me gerust.

boek nu een strategiesessie